Юлиан Константинов след Vip Brother 2012: Къци Вапцаров е всичко, което един мъж не трябва да бъде

Pinterest LinkedIn +

Оперният певец Юлиан Константинов в интервю пред Avtora.com, часове след като напусна Къщата на Vip Brother 2012.

СПЕЧЕЛИ VIP КАРТА ЗА КИНОМАНИЯ 2012>>

Avtora.com: Как се чувствате след излизането си от Къщата на Vip Brother 2012 и как прекарахте първата си нощ навън?

Юлиан Константинов: Чувствам се прекрасно, защото прекарах вечерта вкъщи, видях се с жена ми и децата.

.: Каква е вашата лична равносметка след участието ви в шоуто?

Юлиан Константинов: С позитивите и негативите трябва да се занимават хората отвън, които следят предаването - аз не бих могъл да коментирам.

Знам само, че се забавлявах много през тези 45 дена. Не си спомням да съм имал толкова спокойни, весели и приятни дни. Защото Vip Brother наистина е място, където се случват много забавни, смешни и весели случки.

.: Съжалявате ли за нещо?

Юлиан Константинов: Не, по никакъв начин. Всичко, което съм направил в Къщата, го правя и навън. Няма нито една ситуация, нито дума, която да съм казал, а да не съм искал да кажа, или да съм направил нещо, което не съм искал да направя. Не съм се държал по начин, който е различен от естественото ми поведение извън Къщата.

.: В лицето на кои от останалите Съквартиранти успяхте да намерите приятели?

Юлиан Константинов: В лицето на абсолютно всички, с изключение на Бони, Къци и Мариана. Защо ли? Защото Бонка играеше постоянно един слаб театър и точно заради тази цялата поза комуникацията ни беше невъзможна.

Къци - защото той е всичко, което един мъж не трябва да бъде. А Мариана, защото е личността, която вкара за първи път интригата, коварството и лъжата.

.: Какъв е Къци Вапцаров? Действително ли е "жертва" на останалите Съквартиранти, или всъщност е умел играч, следващ стриктно своя план към победата?

Юлиан Константинов: Разбира се, че Къци е един от малкото в Къщата, които имат стратегия. Но това, което прави той, не е плод на неговия план. Това, което се случва, е плод на неговото неадекватно поведение в обществото, било то и микро. 

При него има абсолютно безсмислено музициране, спортуване, здравословно хранене, безсмислени беседи с хората в Къщата. Съответно, забавното и смешното се случва благодарение на неговите реакции, които пък, от своя страна, провокират ответна реакция от нас, останалите Съквартиранти.

Например беше възникнала ситуация със сушени плодове, които бяха предвидени в бюджета на цялата Къща. Той се опита да ги скрие, на нас това не ни хареса - съответно му ги скрихме ние, за да видим как ще реагира. Това са шеги, които идват поради характерната особеност на персонажа, наречен Къци Вапцаров.

.: Щом като Къци Вапцаров е всичко, което не трябва да бъде един мъж, то тогава може ли да се каже, че Багата е олицетворение на "мъжкаря" в Къщата?

Юлиан Константинов: Багата е прекалено млад и прекалено тясно насочен в своята среда, която е спортът, където той иска да се завърне. Аз му го пожелавам от все сърце.

Багата е прекалено еднотипен, за да може да се нарече олицетворение на мъжа такъв, какъвто трябва да бъде. Да речем Фънки е такъв - изключително забавен, остроумен, кавалер, изключително добре възпитан, въпреки думите му. Добър професионалист е, добър баща и добър съпруг.

.: Защо Фънки е в Къщата, каква е неговата цел?

Юлиан Константинов: Не знам, но аз съм изключително доволен, че той е в Къщата и че аз бях с него, защото с него прекарването на времето е много по-приятно и забавно.

.: А относно елиминациите на 29 октомври - как си ги обяснявате? Може ли да се каже,  че станахте жертва на женската красота и сексапил, предвид факта, че бяхте номиниран със Златка Димитрова и Никол Станкулова?

Юлиан Константинов: В никакъв случай! Аз никога не съм бил жертва, а още повече на женската красота и сексапил. Тези номинации се случиха така поради т.нар. приятелска номинация, която беше миналата седмица.

Тогава аз номинирах Багата. Той ме помоли, защото искаше да излезе от Къщата, тъй като там не можеше да се възстановява добре и да тренира, а и вече трета седмица имаше проблем с окото.

Останалите номинираха Фънки, който също искаше да излезе и помоли много хора да го номинират. Ако не беше станало така, аз щях да номинирам Къци, те някой друг, примерно Мариана, и така сега в Къщата щеше да е луд купон.

.: Искахте ли да продължите участието си в шоуто?

Юлиан Константинов: Тази седмица исках да остана, само и само за да направим една нормална номинация. Не приятелска, за да спасим Фънки или Багата, а да бъде за излизането на хора, които не се вписват по никакъв начин в категорията "симпатичен, нескучен и културен човек, живеещ в България в началото на 21 век".

.: Кой е вашият личен фаворит? Кой искате да спечели Vip Brother 2012?

Юлиан Константинов: Аз много харесвам трима души - Багата, Фънки и Люси. И тъй като на Багата не му харесва този формат и не му е необходима победата, аз бих предпочел Фънки и Люси. И двамата са много готини и свежи.

Фънки е изключително кадърен човек, изключително попадение във всяко едно отношение, но според мен Люси би могла да оползотвори факта, че ще спечели по един много адекватен и точен начин. Аз бих се радвал да спечели някой от тях двамата.

СПЕЧЕЛИ VIP КАРТА ЗА КИНОМАНИЯ 2012>>

Сподели.