Vip Brother 2012: "Училище за звезди", или какви са изпитанията на номинираните

Pinterest LinkedIn +

Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и този понеделник, 5 ноември, по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка Димитрова, Мариана Попова и Къци Вапцаров. От тримата единствено Мариана рискува да напусне шоуто за първи път от старта му.

В “Училище за звезди” тази седмица Златка ще трябва да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите Съквартиранти.

Връзката на Мариана и Ханес ще бъде поставена на изпитание, като двамата ще бъдат подложени на специален тест за съвместимост. Te ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот като: "Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана?" и други. От това доколко добре се познават ще зависи успехът на личната им мисия.

Новата задача на Къци ще го отведе в Южния парк в София, където той ще бъде продавач на количка за хотдог под прикритие. А заданието му е да успее да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че това е той.

Спечели билети за шоуто на Дженифър Лопес в София>>

По време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто ще си тръгнат гост-звездите Любен Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев ще бъдат вдовицата на Дими от Сленг Ива Екимова и Димитър Станчев - от лагера на Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева - на Златка, и Тити Папазов и Орлин Горанов - за Мариана.

Старши треньорът на баскетболистите от "Левски" и екс кандидат за кмет на София си партнира с певицата в шоуто "Великолепната шесторка", и именно по тяхна покана в студиото гостува тогавашният президент на България - Георги Първанов. Впоследствие родните таблоиди разпространиха категорично опроверганата от Попова информация, че тя е имала интимна връзка с въпросния политик.

Спечели билети за шоуто на Дженифър Лопес в София>>

Сподели.