Vip Brother 2012: Мариана Попова напусна Къщата

Pinterest LinkedIn +

Мариана Попова прекрати участието си във Vip Brother 2012, седмица след като това се случи с Юлиан Константинов. Певицата е деветият Vip съквартирант (осми, ако Владимир Данаилов и майка му бъдат броени за един), който напуска шоуто по волята на зрителите от старта му в средата на септември. Освен нея номинирани за изгонване бяха Златка Димитрова и Къци Вапцаров.

Освен елиминираните при гласуванията участници, за повече или по-кратко, в Къщата в Нови Хан пребиваваха Памела Андерсън, Иван Ласкин, Любен Дилов-син и годеникът на Мариана Попова – Ханес като гост-звезди. Последните двама бяха част от Вип обществото в Къщата през последната седмица и го напуснаха едновременно с Мариана Попова тази вечер (5 ноември). Дилов бе принуден да влезе в шоуто, тъй като изгуби облог с водещия на Vip Brother 2012 - Ники Кънчев.

Получавайки думата от водещия, за да мобилизира феновете си да я подкрепят с гласовете си, Мариана Попова сътвори прецедент, като помоли зрителите да не гласуват за нея, давайки й правото да се прибере вкъщи при дъщеря си. Тя избра за лидери на двата отбора, които ще се състезават в следващите Вип игри, Люси Дяковска и нейната приятелка - Камелия. Загубата на единия от двата отбора ще донесе автоматична номинация на лидера му.

Мариана завеща своя медальон на стойност 10 000 лв. на Орлин Павлов: "Най-красивия (съквартирант), моя любим колега, който тук доказа, че ме обича".

За да лобират за всеки от тримата номинирани гости, в студиото на Ники Кънчев в Нови Хан бяха Ива Екимова и Димитър Станчев – защитници на Къци Вапцаров, Кристина Патрашкова и Таня Боева – на Златка, и Тити Папазов и Орлин Горанов, според които Мариана бе тази, която заслужава в най-голяма степен да остане "в играта".

Гледай видео с Мариана Попова>>

Сподели.