Vip Brother 2012: Тризначките влизат в Къщата, ще останат в шоуто и за All stars изданието

Pinterest LinkedIn +

Двама участници ще напуснат VIP Brother в понеделник, 22 октомври, а три нови звезди ще се присъединят към ВИП-овете. Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха третото издание на формата, ще бъдат гост участници във VIP Brother 2012. Те ще останат в Къщата и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември. Като гост звезди те няма да участват в надпреварата за паричната награда във VIP изданието.

Фънки, Николай, Багата и Криси Патрашкова ще се борят за положителния вот на зрителите, като за първи път двама от тях, събрали най-малко зрителски гласове, ще напуснат шоуто. Мисията на четиримата в "Училище за звезди" тази седмица е "Политически избори".

Виповете ще трябва да подготвят и осъществят истинска предизборна кампания, с която да убедят феновете си да гласуват за оставането им в шоуто. Фънки ще бъде Димитър Станишев, Кристина Патрашкова – Кристина Кунева, Николай – Николай Сидеров, а Багата ще влезе в ролята на Благой Борисов.

Всеки един от тях вече направи агитационно обръщение към Съквртирантите и избра по един ръководител на политическия си щаб. Кристина Патрашкова ще работи с Мариана, Николай със Златка, Благой избра за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочете да осъществи кампанията си сам.

По време на живото предаване в понеделник, 22 октомври, предизборният дебат в студиото на Ники Кънчев ще води Милен Цветков.

За да защитават номинираните, на живото предаване ще гостуват Джина Стоева, която ще агитира за Николай; Магърдич Халваджиян ще се изказва в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син ще се бори за оставането на Криси Патрашкова, а Ваня Червенкова ще защитава Багата. В студиото на предаването сред публиката ще присъства и приятелката на Багата – Любина.

Спечели VIP карта за Киномания 2012>>

Сподели.