Ники Мартинов след Vip Brother 2012: Преборих се с чалгата по мой си начин

Pinterest LinkedIn +

Победителят в третия сезон на Survivor, Николай Мартинов, в интервю пред Avtora.com, часове след като напусна Къщата на Vip Brother 2012.

Avtora.com: Вярвахте ли, че можете да спечелите Vip Brother 2012 и заради парите ли приехте да участвате? В какво бихте инвестирал подобна сума?
                                                
Николай Мартинов: Не влязох, за да спечеля. Дори не съм си и помислял, че бих могъл да стана победител. Имаше причини, които ме подтикнаха да вляза в Къщата, но ми е забранено да говоря за тях.

.: Чувствате ли облекчение от края на изолацията си и в Къщата ли остана човекът/хората, с които най-трудно съжителствахте, или вече е/са навън?

Николай Мартинов: Чувствам страхотно облекчение, защото аз исках да изляза. Не мисля, че човек трябва да стои някъде два месеца, за да усети какво е настроението в такава игра.

А относно човека, с когото най-трудно съжителствах... фалшивата Бони е вън, ако говорим за нея... Да кажем, че това е моята малка победа. Преборих се с чалгата по мой си начин и чалгарите загубиха. Победата ми определено е, че Бони не е в играта.

.: Смятате ли, че този формат е препоръчителен за хората, носещи на плещите си бремето на славата, от психологическа гледна точка? Дали ги прави по-добри, или пък изважда наяве най-лошото от тях?

Николай Мартинов: Този формат показва реалната същност на всеки един участник. Защото досега, независимо дали някой е участвал в концерт, филм, или е давал интервюта, той не е създавал реална представа за себе си.

Но формат, в който 80 камери и 150 микрофона те дебнат навсякъде, най-добре разкрива самоличността на всеки един участник. Хората, които влязоха в тази игра, мислейки, че ще се скрият зад измислен герой, загубиха. Бони беше най-измисленият герой.

.: Смятате ли, че Бони олицетворява образа на попфолк певицата в България?

Николай Мартинов: За попфолка не искам да говоря, но Бони е типичният образ на чалгарката. Ако трябва да нарисувам картинка как изглежда чалгата, ще нарисувам Бони.

.: Бихте ли участвал в трето реалити шоу и от какъв тип ще е то? Като какъв играч се определяте?

Николай Мартинов: Ако трябва да се самоопределя, то определено съм екшън герой. Vip Brother беше неподходящо предаване за мен, но трябваше да мина и през него, защото искам да опитам всичко от живота.  

.: Как прекарахте първата си вечер извън Къщата и как коментират участието ви вашите близки?

Николай Мартинов: За човек, който е бил изолиран в продължение на месец и нещо, всеки би казал, че първо би потърсил женски ласки. Но това го оставих за втория ден. Първата вечер прекарах с дъщеря ми, като почти не говорихме за шоуто.

.: Противоречивата ситуация с Мариана Попова - скалъпена и нарочно невярно интерпретирана, или наистина певицата ви провокира? И изобщо - кои моменти ви извадиха от равновесие по време на престоя ви в Къщата?

Николай Мартинов: Историята с Мариана е малко преекспонирана, даже няма никаква история. Просто тя се почувства засегната, че не й признахме победата в едно състезание. Това много я подразни, тръгна да ни търси сметка.

Полетяха няколко лоши думи в пространството, а тя си помисли, че са насочени към нея. Опита се да направи раздор и донякъде успя. Постара се да раздели Къщата на две, но точно след един ден съжали и се наложи да се извинява на всеки поотделно.

Не съм имал тежки моменти като цяло, защото не съм влизал в конфликти. Избегнах всички и се радвам, че не се забърках в нито една каша.

Сподели.