Vip Brother 2012: Патрашкова и Ники Мартинов напуснаха Къщата, тризначките Вяра, Надежда и Любов влязоха в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Кристина Патрашкова и Николай Мартинов прекратиха своето участие в реалити шоуто Vip Brother 2012.

Журналистката и победителят в третия сезон на Survivor напуснаха Къщата в Нови Хан по време на петите поред елиминации, на 22 октомври, събирайки по-малко зрителски гласове в сравнение с другите двама застрашени от изгонване Съквартиранти - Димитър Ковачев - Фънки и Благой Иванов - Багата.

За да защитават четиримата номинирани, в студиото на Ники Кънчев гостуваха попфолк певицата Джина Стоева, която агитира за Николай Мартинов, ТВ продуцентът Магърдич Халваджиян, който се изказа в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син, който се бори за оставането на Кристина Патрашкова, и Ваня Червенкова, която защитаваше Багата. Сред публиката пък присъства и настоящата приятелка на MMA боеца – Любина.

Междувременно колоритните благоевградчанки Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха третото издание на Big Brother, са новите гост участници във Vip Brother 2012. Тризначките влязоха в Къщата на 22 октомври, като ще останат там и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември.

Спечели VIP карта за Киномания 2012>>

Сподели.