Вини Джоунс влиза във втория сезон на "Къртицата"

Pinterest LinkedIn +

Вини Джоунс ще участва във втория сезон на реалити шоуто "Къртицата" в ефира на TV7. Екшън звездата ще влезе в Базата в 19:30 часа на 27 февруари.

"Странното в преговорите беше, че последното, за което говорихме, бяха парите. Вини Джоунс прие да стане част от българския проект "Къртицата 2: Разтърсване", колкото и фантастично да звучи, защото лично го "кефи".

Харесва адреналин, харесва екшън, харесва срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България, така че можем да кажем, че визитата на г-н Джоунс е наполовина неофициална.

Той идва в България като фен на формата много повече, отколкото като звезда, чийто трансфер е уговорен от мениджърите. За нас като продуценти това беше изключително важно и много натежа при взимането на решението ни, защото този сезон на "Къртицата" ще е различен от предишния и най-важното изискване към всички участници, независимо дали са със звезден статус или не, е 100% отдаване на формата", коментират продуцентите Иван и Андрей.

"Къртицата 2" започва на 24 февруари в ефира на ТВ7.

Сподели.