''Къртицата'': Успешни Великденска мисия и Предверие, Бориса е заподозряна от зрителите

Pinterest LinkedIn +

“Къртицата” беше особено щедра към участниците за Великден, видяха зрителите на 18.04.2014 година. Затворените близо два месеца играчи отбелязаха почти пълен успех в Мисията на открито, а храненето на “пилета” с хлебни червеи се оказа преодолимо Предверие.

 

Продукцията изпрати участниците в “Къртицата” на най-забавната им мисия на открито. В “Зоо казино” участниците трябваше да “изтеглят карти”, докато играят на Сляпа баба.

 

Играчите бяха разделени на двойки - един влиза в загражденията със завързани очи, а партньорът му дава наставления, за да може да улови животните, които носят карти на гърба си.

 

Мисията беше успешна като изключим глобата на Ивайла за подсказване и жестокостта на Жоро към зайците. За сметка на това пък гледката как Емил Каменов преследва кокошки, насочван от Марина Мицич, остава сред най-забавните кадри в историята на "Къртицата''.

 


Предверието продължи Великденската линия - всички участници облечени като гигантски пилета трябваше само с помощта на устата си да принесат определено количество червеи. В играта изключителна всеотдайност показа

Боби за пореден път, както и Ивайла, и Емил Русев.

 

Постижението на амбициозния Борислав не го спаси от критиките на съотборниците му, когато се разбра, че е надничал в дневниците им.

 

Зрителите обаче се оказаха по-толерантни на 18.04.2014 година. Те не го наказаха, а изпратиха Бориса на елиминационния тест за оставане в Къртицата.

 


Сподели.