"Къртицата": MMA боецът Георги Стоянов отстрани Марина Мицич от играта

Pinterest LinkedIn +

ММА боецът Георги Стоянов сбъдна мечтата си и елиминира Марина Мицич от "Къртицата" на 3 май 2014 година. Красавицата отпадна на теста от най-големия си критик, като преди това той беше номиниран от Групата. Марина, Георги и останалите им съотборници изпитаха силите си в Преддверието, което им донесе много болка и стрес. В него участниците бяха разтърсени от електричество, докато играят роля на пеещи сервитьори.

Преддверието "Токов удар" беше изключително забавно за гледане, но със сигурност е било неприятно премеждие за героите в "Къртицата". Дори доказаните бойци се затрудниха да пренесат безпроблемно препълнените чаши с плодов пунш, докато тялото им се пронизва от десетки волта електричество.

 

Мисията им имаше частичен успех. В разделената на три отбора Група се провалиха само Емил Каменов, Марина и Виктория Джумпарова. Това им костваше допълнително време, отнето от Битката "Трите прасенца", където отново само те не можаха да се справят на терена.


Преди да започне церемонията по забиването на копията, избухна поредният скандал между Ивайла Бакалова и номинираната от зрителите Марина. Бившата "Мис България" е най-подозираната за нова Къртица, но очакванията, че тя ще отиде на тест, не се сбъднаха.

Играчите не гласуваха единодушно и така Емил Каменов и Георги Стоянов трябваше да се изправят в дуел, за да се реши кой ще играе срещу Мицич. В подредбата на българската азбука по-бързо се справи ММА боецът. Грешката му в местата на "Ъ" и "Ь" обаче спаси охранителя на звездите.


Предизвикателството не разстрои особено Жоро, който елиминира Марина Мицич. Внукът на първия български олимпийски шампион с удоволствие отиде в Изолатора, където го очаква поредното изпитание на продукцията.

Сподели.