"Къртицата": MMA боецът Георги Стоянов е големият победител в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Георги Стоянов е големият победител в шоуто "Къртицата 2: Разтърсване". След зрелищна битка с актьора Александър Сано ММА боецът спечели сумата от 152 860 лв.

Петимата финалисти – Георги Стоянов, Александър Сано, Емил Каменов, Евгени Иванов-Пушката и Костя Воротнюк – започнаха последната си обща Битка на височина 12 метра, като с преодоляването й се справи само звездата от "Под прикритие". Това оформи окончателно баланса по сметките на Къртицата и Групата - 97 140 лв. срещу 152 860 лв.

Елиминационният тест се оказа фатален за руснака Костя, който пръв напусна надпреварата.

Ключовата роля на саботьора в шоуто се оказа поверена на Емил Каменов. Зрителският вот от 38,6% не премина решаващата граница от 50%, което осигури на охранителя пълната сума от сметката на Къртицата - 97 140 лв.

Публиката реши волейболната звезда Евгени Иванов-Пушката да отпадне от играта, класирайки го на трето място, и именно така на финалната права един срещу друг се изправиха Александър Сано и Георги Стоянов.

В компанията на крокодил, нутрии, риби и раци двамата атакуваха последното си изпитание в екстремното реалити - воден капан, който Георги преодоля за 2 минути.

Това очевидно оказа влияние и на финалния зрителски вот, който с 51,3 % определи MMA боеца за победител в "Къртицата 2: Разтърсване". 

Сподели.