Николета Лозанова рекламира low-cost дрехите на Миглена Каканашева от "Къртицата"

Pinterest LinkedIn +

Една от най-коментираните жени в България Николета Лозанова, известна както с любовните си завоевания и скандали в личния живот, така и с безупречния си и доста скъпарски външен вид, направи остър завой в кариерата си на модел.

Съпругата на Валери Божинов, известен от своя страна както с любовните си завоевания и скандали в личния живот, така и с безупречния си и доста скъпарски външен вид (???), но не и с постиженията си на терена, стана рекламно лице на бюджетната модна линия Megz.

За тези, които за първи път чуват името на бранда, ще уточним, че всъщност става дума за дизайнерката Миглена Каканашева. Брюнетката, която нашумя покрай участието си в първия сезон на "Къртицата", където заформи кратък романс с рапъра 100 Кила, доскоро сама промотираше своите тоалети.

Сега обаче Каканашева явно е решила да се възползва от услугите на своята съотборничка (двете с Николета се запознаха именно в Базата на реалити шоуто), за да гарантира по-сериозна популярност на своята фирма.

Интересното обаче е как Лозанова се е съгласила да рекламира Megz, чиято политика е да достигне до своите клиенти, залагайки на максимално ниски цени.

Сподели.