"Къртицата": Базата посрещна със сълзи и загуба Великден, Борислав отпадна на теста

Pinterest LinkedIn +

"Къртицата" се раздели с най-силния си играч на 19.04.2014 година в навечерието на Великден. Борислав Атанасов беше отстранен от Бориса Тютюнджиева на елиминационния тест.

Моделът не отиде в Изолатора, за да се изправи срещу свой страх и да преодолее поредно препятствие. Александър Сано прие Предизвикателството от името на групата и даде 2150 лева от сметката на Групата, за да отидат на църква и спечелилият теста да се върне веднага при тях.

 

 Зрителите на "Къртицата" във вечерта на Велика събота видяха най-трогателния момент в шоуто да сега. Участниците получиха писма от любимите си хора и посланията им трогнаха до сълзи дори играчите с железен самоконтрол.

 

Преди това номинираната от зрителите Бориса получи романтичен подарък от свой ухажор – голям шоколадов заек. Моделът беше изненадана, но предпочете преди всичко чрез него да го използва, за да поиска мир с ММА-боецът Жоро.

 


Доброто настроение не можа да се задържи в играта, защото загубиха Голямата Великденска битка. Изпитанието не беше силово, но умението да балансираш не се оказа най-силната страна на отбора. "Къртицата" спечели 10 000 лева от играта на 19.04.2014 година.

 

Групата почти единодушно номинира Борислав, който за първи път се провали в мисия. Той не можа да преодолее и елиминационния тест. Най-огорчени от отпадането му се оказаха водещите на „Къртицата”. На сбогуване Андрей Арнаудов сподели: "Само месец преди финала от играта си тръгна най-силният участник”.


Сподели.