"Къртицата": Екатерина Щайнингер напусна шоуто след пряк сблъсък с Емил Русев

Pinterest LinkedIn +

50-годишната Екатерина Щайнингер от Пловдив прекрати участието си в шоуто "Къртицата 2: Разтърсване" след поредните елиминации на 15 март. Срещу нея в пряка битка за оцеляване застана Емил Русев.

Един от най-коментираните герои във втория сезон на реалити формата в ефира на TV7 се справи по-добре с теста, съставен от въпроси, свързани със самоличността на Къртицата, като по този начин успя да си осигури седем дни престой в тайния изолатор преди отново да се завърне при своите съотборници.


Именно Емил Русев и съпругата му Христина бяха в епицентъра на скандала, разразил се по време на живото предаване. Любовният триъгълник между семейство Русеви и манекенката Виктория Джумпарова продължава да е водещ в шоуто, ставайки причина за недоволство от страна на някои участници.

Охранителят от Монтана Емил Каменов не скри своето възмущение от случващото се в студиото, като дори си позволи да повиши тон и да държи сметка на водещите и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В хода на елиминациите Христина Русева определи Виктория Джумпарова като "психопат", а моделът, от своя страна, предложи да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже истинността на своите твърдения, а именно - че Емил Русев и до ден-днешен я преследва зад гърба на своята съпруга.

Сподели.