Вин Дизел продължава да издава тайните на Marvel

Pinterest LinkedIn +

Marvel Studios може да иска да преосмисли плановете си за следващите няколко години, тъй като Вин Дизел (Vin Diesel) явно е решил малко по малко да издава на феновете всичко, което знае.

Както стана ясно наскоро, актьорът ще озвучава дървоподобния супергерой Groot в sci-fi екшъна Guardians of the Galaxy, който излиза на 1 август 2014 г.

Въпреки че новината беше потвърдена от Marvel преди броени дни, Дизел отдавна загатва за нея с най-различни снимки в социални мрежи като Instagram, Twitter и Facebook.

И тъй като участието му като Groot вече е известно, актьорът вече започна с разкриването на останалите планове на студиото, които малко или много го засягат.

В скорошно интервю Дизел отново напомни, че Marvel първоначално са искали да му предложат друга роля за филм от третата фаза на плановете им, която започва с Ant-Man през 2015 г.

"Беше страхотна среща. Дори говорихме за нещо толкова голямо, че дори не мога да го спомена, защото е като обединяване на брандове по някакъв начин и не искам да се забърквам в това. Става въпрос за нещо много, много, много далечно.", коментира актьорът.

Дали говори за филм между The Avengers (Отмъстителите) и X-Men (Х-Мен) или дори нещо по-странно - можем само да гадаем.

Докато тази тема е все още табу обаче, феновете на Вин Дизел могат да го видят в sci-fi трилъра Riddick (Ридик), който е в киносалоните от 6 септември 2013 г.

Сподели.