Marvel преговаря с Кейти Сакхоф за нова роля

Pinterest LinkedIn +

Вече е сигурно, че Вин Дизел (Vin Diesel) ще стане част от семейството на Marvel, а изглежда студиото иска да привлече и неговата колежка от Riddick (Ридик) – Кейти Сакхоф (Katee Sackhoff) във вселената на супергероите.

По време на участието си в подкаста на Schmoes Know Movies актрисата сподели, че вече е имала среща с представители на Marvel и определено има интерес към партньорство между двете страни.

"Случиха се някои неща... проверихме доколко съм свободна и кога. Не мога да кажа нищо сигурно... Имаше много запитвания за първата четвърт на следващата година.", коментира Сакхоф.

За Marvel в близкото бъдеще предстоят The Avengers: Age of Ultron и Guardians of the Galaxy, който е почти заснет.

Не е изключено звездата от Battlestar Galactica (Бойна звезда Галактика) да е начело и на някой от късометражните one-shot филми на компанията, като например такъв за Каръл Денвърс, по-позната като Ms. Marvel.

Засега обаче всичко е в сферата на предположенията. Въпреки това феновете на Кейти Сакхоф безспорно биха се зарадвали, ако любимката им се включи в света на Marvel. Тепърва предстои да видим дали това наистина ще стане и кога.

Сподели.