Вижте впечатляващия клип на Джъстин Бийбър "Ghost" с участието на Даян Кийтън

Pinterest LinkedIn +

За изпълнителя Джъстин Бийбър (Justin Bieber) 2021 г. е изключително продуктивна и успешна. През март той изненада милионите си фенове с шестия си студиен албум "Justice", а докато песента му с Кид Ларой (Kid Laroi) „Stay“ е на върха на "Billboard Hot 100" за седма поредна седмица, Бийбър представи и новото си видео към парчето “Ghost”, което е част от последната му колекция.

В музиалния клип, дело на режисьора Колин Тили (Colin Tilley), изненадващо се появява знаменитата актриса Даян Кийтън (Diane Keaton), която се превъплъщава в ролята на майка на поп звездата.

Изненадите обаче не свършват дотук. На 8 октомври беше официалната премиера и на новия документален филм за звездата, озаглавен "Джъстин Бийбър: Нашият свят" ("Justin Bieber: Our World"). 

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.