Джъстин Бийбър беше отличен като изпълнител на годината на MTV Video Music Awards

Pinterest LinkedIn +


Канадският поп певец Джъстин Бийбър спечели MTV Video Music Awards в категорията Изпълнител на годината.

"Музиката е огромна възможност да достигнете до хората и да ни съберете всички" - каза Бийбър на церемонията по награждаването. В своята реч певецът обърна внимание на ситуацията с коронавируса и благодари на съпругата си, модела Хейли Болдуин, за подкрепата.

Американските певици Ариана Гранде, Тейлър Суифт, Megan Thee Stallion, Doja Cat и Оливия Родриго също бяха номинирани за наградата.

Ежегодната награда се връчва от музикалния канал MTV от 1984 г. като алтернатива на музикалната награда "Грами" в категорията видео. Номинираните за наградата се определят от жури, състоящо се от продуценти и представители на звукозаписни компании.

През май беше съобщено, че Джъстин Бийбър си е обръснал косата заради обвинения, че е оскърбил една от човешките раси. 27-годишният певец сподели селфи в Instagram, на което бе сниман с новата си прическа заедно със съпругата си . супермодела Хейли Бийбър. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.