Джъстин Бийбър: Еминем не разбира съвременния рап

Pinterest LinkedIn +

Младият поп певец Джъстин Бийбър заяви, че американският рапър Еминем "не разбира" новото поколение рапъри, съобщи "Индипендънт", позовавайки се на инстаграм профила на канадската звезда.

Невъзпитаното изявление на Бийбър идва в отговор на песента на Еминем "The Ringer" от албума му "Камикадзе". В нея белият рапър се подиграва младите си колеги, чиито текстове според него твърде много си приличат, поради което и никой не се вслушва в посланията им.

С "The Ringer" Еминем критикува най-ярките представители на жанра в момента като Lil Pump и Lil Xan, като ги обвинява, че копират стила на Lil Wayne. Освен това той им се надсмива, че в римите им са посветени основно скъпи вещи и момичета.

"На мен ми харесва новото рап поколение, той просто не го разбира", написа Бийбър в опит да защити младите си колеги от нападките на рап ветерана.
 
"Камикадзе" е десетият албум на Еминем. Той излезе ненадейно през есента на 2018 г. и предизвика същински фурор, защото феновете му не очакваха нов албум толкова скоро след излезлия преди броени месеци "Revival". Почти всички песни, включени в "Камикадзе", осмиват различни хора, включително и президента на САЩ Доналд Тръмп.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.