Джъстин Бийбър ще участва в специалния епизод на "Приятели", облечен като картоф

Pinterest LinkedIn +

В предстоящия специален епизод на сериала "Приятели" ще участва Джъстин Бийбър. По-любопитната част от новината обаче е, че канадският поп певец ще бъде облечен като картоф, съобщава "Сън" ("The Sun"). Той ще носи същия костюм, с който героят на Дейвид Шуймър - Рос - облича в епизода за Хелоуин от сезон 8.

Рос като картоф

Очевидно Бийбър няма нищо против да се появи в подобен нелеп образ, при това в епизодична роля. Музикантът признава, че е дългогодишен фен на поредицата, въпреки че е едва десетгодишен, когато се излъчва последният й сезон. Източник, близък до канала HBO Max, който ще излъчи специалния епизод, е заявил, че участието на певеца в проекта се пази като военна тайна. 

През февруари 2020 г. американският телевизионен канал HBO обяви, че очакваният от хиляди фенове нов епизод на "Приятели" ще бъде излъчен през май 2020 г. По-късно обаче една от звездите в него - Матю Пери - съобщи, че поради пандемията от коронавирус снимките са отложени за март 2021 година.

Приятели е американски комедиен сериал за живота на шестима приятели. Проектът е признат за един от най-добрите в историята на американската телевизия в своя жанр и е отличен с шест награди "Еми" и "Златен глобус". Премиерата на първия епизод е на 22 септември 1994 г.

Сподели.