С квантова физика убедили Джулия Робъртс да участва в "Приятели"

Pinterest LinkedIn +

Звездата на "Приятели" Матю Пери убедил Джулия Робъртс да участва в сериала чрез квантова физика. Този любопитен детайл разкриха сценаристите на поредицата в интервю за "Hollywood Reporter".

Една от създателките на шоуто, Марта Кауфман, припомня, че целият екип е бил шокиран, когато Робъртс се съгласила да участва с епизодична роля, а колегата й Кевин Брайт обяснява, че именно Пери е убедил актрисата: 

"Матю я помоли да участва в шоуто, а тя му отговори: „Напиши ми статия за квантовата физика и ще го направя“. Доколкото знам, той написа такъв текст и й го изпрати по факс още на следващия ден" - разказва Брайт.

Продуцентите разказват, че Робъртс е била сивно заинтригувана от Пери. Според тях актрисата е флиртувала с колегата си чрез факсове и му е изпращала съобщения от типа на "Защо трябва да излизам на среща с теб?", а отговорите били съчинявани от целия екип на сериала.

"Приятели" е сред най-популярните американски комедийни сериали. Той разказва за живота на шестима млади приятели. Проектът е признат за един от най-добрите в историята на американската телевизия в своя жанр и е удостоен с шест награди "Еми" и със "Златен глобус". Първият епизод е излъчен на 22 септември 1994 г. През ноември 2020 г. Матю Пери сподели пред медии, че през март 2021 г. феновете ще могат да гледат специален нов епизод.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.