С квантова физика убедили Джулия Робъртс да участва в "Приятели"

Pinterest LinkedIn +

Звездата на "Приятели" Матю Пери убедил Джулия Робъртс да участва в сериала чрез квантова физика. Този любопитен детайл разкриха сценаристите на поредицата в интервю за "Hollywood Reporter".

Една от създателките на шоуто, Марта Кауфман, припомня, че целият екип е бил шокиран, когато Робъртс се съгласила да участва с епизодична роля, а колегата й Кевин Брайт обяснява, че именно Пери е убедил актрисата: 

"Матю я помоли да участва в шоуто, а тя му отговори: „Напиши ми статия за квантовата физика и ще го направя“. Доколкото знам, той написа такъв текст и й го изпрати по факс още на следващия ден" - разказва Брайт.

Продуцентите разказват, че Робъртс е била сивно заинтригувана от Пери. Според тях актрисата е флиртувала с колегата си чрез факсове и му е изпращала съобщения от типа на "Защо трябва да излизам на среща с теб?", а отговорите били съчинявани от целия екип на сериала.

"Приятели" е сред най-популярните американски комедийни сериали. Той разказва за живота на шестима млади приятели. Проектът е признат за един от най-добрите в историята на американската телевизия в своя жанр и е удостоен с шест награди "Еми" и със "Златен глобус". Първият епизод е излъчен на 22 септември 1994 г. През ноември 2020 г. Матю Пери сподели пред медии, че през март 2021 г. феновете ще могат да гледат специален нов епизод.

Сподели.