Вижте трейлъра на дългоочаквания нов епизод на "Приятели"!

Pinterest LinkedIn +

Трейлър на дългоочаквания специален нов епизод от сериала "Приятели" беше публикуван е в YouTube канала на HBO Max.

В серията, наречена "Friends: The Reunion", ще участват всички актьори от оригиналния състав. Този път обаче всеки от тях ще играе себе си, т. е. звездата, в която се е превърнал след култовия сериал.

Специалният брой ще бъде представен под формата на токшоу, в което актьорите ще обсъдят детайли от снимачния процес и ще говорят за своите герои. "Нашите любими приятели и специалните гости се завръщат, за да обсъдят всичко: от кастинга до това дали между Рос и Рейчъл наистина е имало разрив" - казват те в тийзъра.

Изданието ще включва и гост-знаменитости като Дейвид Бекъм, Синди Крауфорд, Лейди Гага и Джъстин Бийбър. Новият епизод ще бъде излъчен премиерно на 27 май по HBO Max, с което стрийминг платформата ще отбележи годишнина от старта  си.

Поредицата "Приятели" започва да се излъчва през 1994 година. Той е признатот MTV за най-добър американски телевизионен комедиен сериал. Поредицата се радва на милиони фенове по целия свят.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.