"Евтин фалшификат" нарече Памела Андерсън сериала за нея

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и модел от канадски произход Памела Андерсън нарече сериала, посветен на нея, "евтин фалшификат".

Новата мини поредица, състоящя се от осем епизода, разказва за връзката на звездата с рокера Томи Лий, за когото знойната блондинка се омъжи 96 часа след срещата им. Приятел на Памела е заявил, че тя не възнамерява да гледа сериала, съобщава ова съобщава "The Sun". "Тя никога не е чувала за актьорите, които ще се превъплатят в нейния образ и в образа на Томи, и не иска и да ги знае. Тя и семейството й смятат, че този сериал е евтин фалшификат“, каза източникът на вестника.

В съобщението се споменава още, че в ролята на барабаниста на американската рок група "Mötley Crüe" влиза 38-годишният актьор Себастиан Стан, а Памела се играе от 32-годишната Лили Джеймс. Сексапилната "спасителка на плажа" намира за смешно това, че на актрисата се обръща толкова много внимание от презокеанските медии само защото играе Памела Андерсън.

Звездата от "Спасители на плажа" заявява, че е разстроена само от факта, че сюжетът засяга темата за скандалното й видео с домашен секс с Томи Лий, който преди време стана публично достояние и предизвика нечуван фурор. Актрисата все още смята този момент за един от най-трудните в живота й.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.