Вижте първия трейлър на филма "Формула 1" с Брад Пит и Хавиер Бардем!

Pinterest LinkedIn +

Компанията "Warner Bros." публикува първия тийзър за филма „Формула 1” с участието на Брад Пит

Видеото се появи в YouTube канала на филмовата компания. На режисьорския стол е Джоузеф Косински (“Топ Гън: Маверик” и “Обливион”). Във филма участват още Дамсън Идрис, Кери Кондън, Хавиер Бардем, Тобиас Мензис, Кали Кук и Ким Бодниа. Лентата ще бъде на екран в края на юни 2025 г.

Снимките на предстоящия филм са били направени през уикенда на "Гран при" на Великобритания през юли 2023 г. на състезателната писта "Силвърстоун". Бил е изграден специален гараж за измисления отбор на "Формула 1", разположен между гаражите на отборите на "Мерцедес" и "Ферари". Световноизвестният пилот Люис Хамилтън, който в интервю с Джими Кимъл споделя, че има интерес към филмовия бизнес, се е запознал с Брад Пит на пистата. Двамата са се сприятелили и Хамилтън е бил привлечен като продуцент на филма. Така "Формула 1" се превръща в първия филм, продуциран от Хамилтън, който с освен това има и малко екранно присъствие в лентата.

От друга страна, самият Брад Пит отдавна е запален фен на автомобилните състезания. Той трябваше да играе заедно с Том Круз в „Go Like Hell“ с режисьор Джоузеф Косински, но проектът се разпаа поради липса на достатъчно финансиране и по-късно стана "Форд срещу Ферари" (2019 г).

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.