Киното е по-голямо от живота в епоса „Вавилон“ с Брад Пит и Марго Роби (трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Колкото по-голяма е мечтата, толкова по-висока е цената!

На 20 януари мечтите се превръщат в бляскава реалност в кината. Те обаче угасват по-бързо и от падаща звезда, но после отново възкръсват от пепелищата в грандиозния епос "Вавилон".

Филмът ни отвежда в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в., в един от най-скандалните и турбулентни периоди в историята на Холивуд – прехода от нямото към звуковото кино, за да ни разкаже една незабравима история, „по-голяма от самия живот“.

"Вавилон" поставя в светлините на прожекторите актьора Джак Конард (Брад Пит), който е на върха на славата си, готовата на всичко, за да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е нещо повече от живота Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, за да разкрият по зрелищен и болезнено откровен начин човешката природа – от най-бляскавата до най-животинската ѝ същност.

Новият трейлър на "Вавилон" разкрива допълнителни подробности за колоритните герои и ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на създадения с изключителен творчески размах филм, изграждащ незабравим портрет на бурния, магически и скандален период на „Фабриката за мечти“, останал в историята като ера на безмерно разточителство, необуздан упадък и поквара.

Дело на виртуозния режисьор и сценарист Деймиън Шазел (най-младият носител на наградата „Оскар“ за режисура), "Вавилон" е грандиозно постижение, резултат от 15 години подготовка и изучаване на ранните дни на едно изкуство и индустрия, които преоткриват себе си в свят на драматична промяна в обществото и културата. Заснет изцяло на 35 мм лента и отдаващ почит на стария Холивуд и на редица филмови класики, филмът обещава шеметно и едновременно с това дълбоко и емоционално изживяване в кината този януари. Готови ли сте за блясък, поквара и кино?

Режисьор и сценарист на Вавилон е Деймиън Шазел ("Камшичен удар", "Ла Ла Ленд", "Първият човек"), а в ролите влизат Брад Пит, Марго Роби, Диего Калва, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Лукас Хаас, Макс Мингела, Катрин Уотърстън, Самара Уийвинг, Флий, Фийби Тонкин, Оливия Уайлд, Спайк Джоунс, Рори Сковъл, Ерик Робъртс, П. Дж. Бърн и др.

Поканени сме във Вавилон от 20 януари само в кината.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.