Мисис Бургас Розалина Попова стана Моника Белучи за холивудска продукция в Созопол

Pinterest LinkedIn +

Бургаската красавица Розалина Попова, провъзгласена за вице Мисис Бургас 2016 г., се превърна в двойничка на Моника Белучи. Тя е заместила италианската актриса в американска продукция, снимана в Созопол.

Става въпрос за филма на Мартин Кембъл "Memory" с участието на Лиъм Нийсън и на добре познатия от „Железният човек 3", „Блъдшот" и „Приказки за лека нощ" Гай Пиърс. В последния момент пристигането на Моника Белучи в Созопол се отложило и се наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите й данни.

Благодарение на Марусия Русева, която е партньор на кастинг агенцията и отговаряла за набирането на статистите за снимките в Созопол, проблемът бил решен. Тя ангажирала Розалина Попова, която по време на снимките носи костюма на Белучи.

Впоследствие Розалина споделя, че за нея е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди.  Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия снимачният процес е бил много забавен.

Сподели.