Моника Белучи прелъстява цял Рим в нова реклама, Долче и Габана в краката ѝ

Pinterest LinkedIn +

Италианската кино икона Моника Белучи (Monica Bellucci) прелъстява с ослепителен сексапил в новата рекламна кампания на Martini.

Моника Белучи е лице на напитката Martini Gold, която се появи преди часове на световния пазар и се продава в дизайнерска бутилка в златен цвят, както и разбира се, в специална опаковка.

Любопитното обаче е, че бутилката е дело не на кой да е, а на именития италиански моден тандем Долче и Габана (Dolce and Gabbana).

Двамата дизайнери не се задоволиха само с това, като решиха дори да участват в рекламата в ролята на ученици, които Белучи прелъстява само с поглед.

Самото видео е дело на шведския режисьор Йонас Акерлунд (и бивш барабанист на Bathory), работил за Мадона, Lady GaGa, Rammstein - именно той е автор на скандалния им клип към парчето Pussy, забранено за излъчване почти навсякъде в света.

Тук обаче Акерлунд е избрал съвсем различна стилистика, като се е насочил по стъпките на гениалния Федерико Фелини - с атмосфера, начин на заснемане и т.н.

Видеото е заснето в Рим и проследява как всички мъже в града не устояват на чара на Белучи (звучи доста логично). Спираме обаче дотук, за да ви дадем възможност да се насладите и на самата реклама.

Сподели.