Робърт де Ниро луд от любов по Моника Белучи! Трейлър на Manual of Love

Pinterest LinkedIn +

Мислили ли сте какво би се получило, ако кино легендата Робърт де Ниро (Robert de Niro) и италианският секссимвол Моника Белучи (Monica Bellucci) се впуснат заедно в романтична комедия?! Е, нагледният пример вече е факт, дело е на популярния на Апенините режисьор Джовани Веронези (Giovanni Veronesi) и носи името Manual of Love 3 (Ages of Love).

Както винаги, Моника Белучи е прелестна, чаровна и неустоима, а двукратният носител на Оскар е очевидно запленен от сексапила й в ролята на разведен американски професор, който се е преместил да живее в Рим и неочаквано е споходен от любовта.

В италианската продукция, която се появи в лимитиран брой киносалони в Италия в края на февруари, а скоро ще тръгне и в останалите страни, играят още куп местни знаменитости като Микеле Плачидо (Michele Placido) от "Октопод" (La Piovra), Карло Вердоне, Лаура Чиати и др.

И тъй като основната подправка, с която обикновено се подгряват феновете на седмото изкуство, е трейлърът, ви предлагаме не само официалния такъв, но и ефектен видеоклип, в който Моника Белучи учи Де Ниро на изкуството на стриптийза, кадри и постер.


Сподели.