Вижте новия клип на "Гълъбо"!

Pinterest LinkedIn +

Шест години по-късно “гълъбът отново ще полети”, както каза Игор Марковски.

С тези думи Миро представи на последователите си в социалните мрежи чисто новия клип към големия му хит "Гълъбо". "Ето видеото и песента в тяхната цялост - такива, каквито ги обикнахте" - уточни изпълнителят.

Новият клип е режисиран от Васил Стефанов и Стефка Николова по сценарий на Игор Марковски. Красена Ангелова и Димо Алексиев изпълняват ролите във видеото.

Това всъщност е поредна версия на визуализацията към популярната песен "Гълъбо". Преди няколко години авторката на музиката и на текста Вида Пиронкова представи "летен" и "клубен" вариант на композицията в изпълнение на Памела Калоянова, който също имаше клип. Появата му беше предшествана от скандал, при който Пиронкова забрани на Миро да изпълнява песента. 

Дали ледовете между творците са се стопили, след като новият клип отново е с гласа на Миро?

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.