"Imagine Dragons" фантазират със затворени очи. Вижте новия им клип "Eyes Closed"!

Pinterest LinkedIn +

"Imagine Dragons" представиха новия си сингъл “Eyes Closed”. Оригиналното видео към песента, режисирано от Ендрю Донъхо (Andrew Donoho), е вдъхновено от илюстрованите творби на френския художник и писател Мобюс (Moebius). То разказва за сюрреалистичното пътуване на Дан, символизиращо завръщането към живота.

“Eyes Closed” съчетава елементи на алтернативна и електронна музика, рап и рок. За песента фронтменът на Дан Рейнолдс разказва: "След като се откъснах за известно време от музиката и прекарах време със семейството и близките си, най-накрая усетих желание да се върна, но с нов поглед и манталитет. Светът изглежда много по-различно, след като си бил в група повече от десетилетие. Но някои неща винаги ще си останат същите. Именно намирането на точния баланс между носталгия и свежест ми носи най-голяма радост в студиото. Много се забавлявахме, докато създавахме този запис, и се надявам и вие да му се насладите".

Последната нова музика, която чухме от "Imagine Dragons" преди това, бе "Children of the Sky (a Starfield song)", вдъхновена от хитовата научнофантастична игра "Starfield™". Друг важен момент в кариерата им е успехът на хитовия им сингъл "Bad Liar", който надхвърли 1 млрд. стрийма в Spotify, с което "Imagine Dragons" се превърнаха в "първата група, отбелязала 10 песни с над 1 млрд. стрийма в Spotify".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.