Енрике Иглесиас се завръща триумфално на сцената с нов сингъл и дългоочакван албум (видео)

Pinterest LinkedIn +

Латино иконата Енрике Иглесиас се завръща на музикалната сцена не просто с нов сингъл, а и с новината за готов нов албум. Проектът се казва "Final Vol. 2" и се очаква да излезе през пролетта. Обявени бяха и нови дати от превърналото се в сензация турне с Pitbull и Рики Мартин.

По всичко личи, че 2024-та ще бъде една от най-динамичните за испанеца. Парчето “Fria” e вторият сингъл от предстоящия албум. Предшественикът му -  "Final Vol. 1" - достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на "Билборд" колекцията на Енрике успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърждават статута на певеца като световна музикална икона и правят очакванията към предстоящия му проект още по-големи.

Безспорно, Енрике Иглесиас е най-изявеният латиноамерикански изпълнител в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на "Билборд" и 27 #1 сингъла в класацията "Горещи латино песни" ("Hot Latin Songs") на същото списание. В момента той държи рекорда за най-много #1 сингли в историята на чарта. През годините има колаборации с изпълнители като Уитни Хюстън, Лайнъл Ричи, Pitbull и др.

Лятото сякаш е по-близо с латино ритмите в новата песен на Енрике. Чуйте я!

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Сподели.