Анна Курникова роди трето дете на Енрике Иглесиас

Pinterest LinkedIn +

Анна Курникова и Енрике Иглесиас имат трето дете. Въпреки старателно пазената тайна за втората бременност на тенисистката папараци наскоро забелязаха наедрялото ù коремче, а преди броени часове братът на таткото издаде радостната новина по време на интервю в чилийско радио.

"Вече станах чичо", заяви Хулио Иглесиас-младши в ефир и отговори утвърдително на въпроса на водещия дали бебето вече се е родило. Чичото обаче не e издал никакви други подробности, свързани с датата на раждането, името или поне пола на бебето. "Тайна е!", категоричен е бил братът, който е заявил само, че брат му вече има три деца, съобщава таблоидът "Sun".

Пословичните със своята дискретност Енрике и Анна успяха да скрият първата бременност на спортистката до последния момент. Феновете им разбраха, че са станали родители, едва след като близнаците им се родиха.

Анна и Енрике се запознаваха през 2001 г. по време на снимките на видео клипа към песента "Escape", но официално станаха двойка през 2003 г. Първородните близнаци семейството са на две години.

Сподели.