Еминем обяви смъртта на Слим Шеди в компанията на Dr. Dre и Snoop Dogg. Чуйте новия му сингъл "Худини"!

Pinterest LinkedIn +

Рап иконата Еминем изненада феновете си и обяви нов албум - "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)". В чисто новия първи сингъл, озаглавен „Houdini“, рапърът се опитва да сложи край на своето емблематично алтер его.

Парчето е фалшиво криминално разследване на героя, популяризиран с албума "The Slim Shady" LP от 1999 г.
В тийзър видео Еминем заяви пред илюзиониста Дейвид Блейн: „С последния си трик ще направя така, че кариерата ми да изчезне“. Този драматичен момент съдържа препратка към известния магьосник, който почина на 52-годишна възраст. Самият Маршъл Матърс (Marshall Mathers), известен с псевдонима си Еминем, ще навърши 52 през октомври.

Макар премиерната дата на албума "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)" да не е обявена, се очаква той да излезе това лято.

Официалният видеоклип, режисиран от Рич Лий, напомня за хита на Еминем от 2002 г. „Without Me“. В клипа участват Dr. Dre, Snoop Dogg, Pete Davidson, комикът Shane Gillis и самият Еминем, облечен отново в костюма на Робин. Видеото включва и подражателите на Slim Shady, които се връщат към изпълнението на рапъра на MTV Video Music Awards през 2000 г.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.