Вижте най-новото оригинално видео от Ед Шийрън – "Blow"

Pinterest LinkedIn +

Ед Шийрън сподели с феновете си официалното видео към своето ново парче "Blow". В изпълнението му се включват и музикантите Крис Стейпълтън (Chris Stapleton) и Бруно Марс (Bruno Mars), който е и режисьор на клипа. Високоенергийното и оригинално видео е заснето в "The Viper Room" в Лос Анджелис.

Преди няколко дни Шийрън сподели две нови парчета: едното беше "Blow", изпълнено в съпровод на китари, а второто –акустичната балада "Best Part of Me" с участието на YEBBA.

Седмица по-рано музикантът пусна и акустична версия на последния си сингъл "Beautiful People", записана в легендарното студио "Abbey Road". В оригиналната си версия с участието на Khalid песента атакува световните класации и стигна до номер 3 в Официалната класация за сингли на Великобритания.

Всички тези нови парчета са част от предстоящия дългоочакван четвърти албум на Ед Шийрън, който ще бъде на пазара от 12 юли и ще носи заглавието "No.6 Collaborations Project".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.