Шпионски екшън в новия клип на Ед Шийрън, Камила Кабейо и Карди Би. Вижте "South of the Border"!

Pinterest LinkedIn +

Рижият чаровник Ед Шийрън сподели официалното видео към най-новия сингъл "South of the Border", в който се включват и не по-малко популярните му колежки Камила Кабейо и Карди Би. И тримата участват като герои в забавния клип, заснет в шпионски стил. 

Сюжетът представя екшън, в който двама шпиони (Paul Karmiryan и Alexis Ren) са тръгнали на мисия за откриване на ценно притежание на Шийрън. Приемайки класически шпионски обрат, разказът насочва звездите към южната граница, където надпреварата продължава.

Песента "South of the Border" е от албума на Ед Шийрън "No.6 Collaborations Project", който излезе през юли тази година и се сдоби с платинен статус във Великобритания. Три от най-успешните дуети в него превзеха челните места на музикалните класации в продължение на месеци: "I Don’t Care" с Джъстин Бийбър (Justin Bieber), "Beautiful People" с Khalid и "Take Me Back To London" със Stormzy.

Вижте шпионското филмче със звездно участие: 


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.