Камила Кабейо с нови два сингъла – "Shameless" и "Liar"

Pinterest LinkedIn +

Хитовата изпълнителка Камила Кабейо пусна два нови сингъла, озаглавени "Shameless" и "Liar". Парчетата са част от дългоочаквания ù втори албум "Romance".

Черпейки вдъхновение от лични преживявания и превръщайки ги в незабравими песни, Кабейо представя най-емоционалната си страна до момента. "Тези песни описват личния ми живот през последните няколко години и историите, които събрах за това време – отдавна знаех, че искам албумът ми да бъде озаглавен "Romance", тъй като в него разказвам за любовта", споделя тя.

След като обнови социалните си мрежи, певицата покани слушателите си в света на любовта със серия от емоционални постове. Тя разкри сърцето си и заглавието на предстоящия си албум и представи имената на новите си сингли, а постовете ù събраха над 31 милиона гледания и 36 милиона харесвания.

"Shameless" представя разтърсващото вокално изпълнение на суперзвездата, примесено с нежни куплети, мощни припеви и хипнотизиращи звуци от китара. От другата страна на музикалния спектър е смелият и провокативен трак "Liar" с латино мотиви.

Двата нови сингъла на излизат в края на лято, белязано от космически успех за младата изпълнителка, която успя да разбие няколко рекорда и се превърна в певицата с най-много месечни слушатели в Spotify – 61, 2 милиона. В същото време номинираният за награда "Грами" мултиплатинен сингъл "Havana", която Камила записа с Young Thug, се превърна в най-стриймваната песен на артист жена на всички времена.

Само преди седмица певицата взриви сцената на годишните видео музикални награди на MTV (VMAs) с изпълнение на "Señorita", което направи заедно с половинката си – суперзвездата Шон Мендес (Shawn Mendes. Дуетът им не само успя да стигне до #1 в класацията на "Hot 100" на "Билборд", но се превърна и в най-стриймваната лятна песен в "Spotify" Песента им спечели наградите "Най-добра колаборация" и "Най-добра кинематография" по време на наградите на MTV, както и "Choice Summer Song" за 2019 г. на церемонията "Teen Choice Awards".

Само на 22 години, Камила е най-младият изпълнител, завзел две първи позиции в класацията "Hot 100" на "Билборд" след Джъстин Бийбър (Justin Bieber през 2017 г.), както и най-младата жена артист на тази позиция след Риана (Rihanna) през 2010 г.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.