Камила Кабейо издава втори албум

Pinterest LinkedIn +

Популярната млада певица Камила Кабейо (Camila Cabello) издаде втория си албум, озаглавен "Romance".
Студийният проект съдържа 14 парчета, сред които хитовете "Shameless", "Liar" и "Living Proof". 

В него попада и колаборацията ù със суперзвездата Шон Мендес (Shawn Mendes) "Señorita", която се нареди се под #1 в класацията "Hot 100" на сп. "Billboard" и получи платинен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка. Успехът на парчето е несравним и към момента "Señorita" е "най-стриймваната песен на годината в Spotify", "втората песен, събрала повече от 100 милиона стрийма в Spotify за най-кратко време", "най-силният дуетен дебют в историята на Spotify" и "най-харесваното видео в YouTube за 2019 г.".

Сред многобройните награди "Señorita" печели "Песен на годината" от американските награди "Изборът на публиката" ("People’s Choice Awards"), "Колаборация на годината" от Американските музикални награди (където изпълни на живо дуета си с Шон), "Choice Summer Song" на "Изборът на тийнейджърите" ("Teen Choice Awards 2019") и др. Заедно с това парчето получи номинация в категорията "Най-добър дует/групово изпълнение" на наградите "Грами 2020".

Благодарение на "Señorita" 22-годишната изпълнителка се превърна в най-младия артист, застанал два пъти под #1 в класацията "Hot 100" на сп. "Billboard" след Джъстин Бийбър (Justin Bieber) през 2017 г., както и в най-младата артистка в същата класация след Риана (Rihanna) през 2010 г.

Миналия месец Кабейо закри церемонията по връчване на Американските музикални награди със зашеметяващо изпълнение на "Living Proof".

В допълнение към кампанията около новия албум певицата съживява "Romance" благодарение на "Album Art Living Museums" и специални кодове, с които феновете ù могат да отключват визиите от албума на 50 места в цял свят. Станете част от света на "Romance" и отключете съобщенията, за да откриете значението на всяка песен с хаштаг #WorldofRomance. 

А ето кои песни включва албумът:

1. "Shameless" 
2. "Living Proof" 
3. "Should’ve Said It"
4. "My Oh My" feat. DaBaby
5. "Señorita" с Шон Мендес
6. "Liar"
7. "Bad Kind of Butterflies"
8. "Easy"
9. "Feel It Twice"
10. "Dream of You"
11. "Cry for Me"
12. "This Love"
13. "Used to This"
14. "First Man"
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.