Вижте най-новото от Лиъм Галахар – "One Of Us: The Ballad of the Blue Eyed Boy"

Pinterest LinkedIn +

Десет години след като "Oasis" се разделиха след отложено шоу в Париж на бял свят излиза нова песен на Лиъм Галахар (Liam Gallagher). Озаглавената "One Of Us: The Ballad of the Blue Eyed Boy" песен е посветена на теми като семейството, принадлежността и потенциалното помирение.

Лиъм навлиза по-надълбоко в тези теми чрез официалното видео към парчето, което е написано от Стив Найт (Steve Knight). Клипът е режисиран от Антъни Бъйрън (Anthony Byrne). Заснет в поразяващ, стряскащ монохром, той показва певеца в дълбокомислено настроение, докато разглежда различни снимки на семейство Галахър от по-щастливи времена. Впечатляващите качества на песента се подсилват от емоционалния символизъм, в който тройката е постоянен визуален мотив.

"За мен беше удоволствие да се впусна в този нов свят на музикалното видео. Без значение на формата, разказването на истории си е разказване на истории и аз наистина откликнах на историята, която Лиъм искаше да разкаже. Това се превърна в плодотворна творческа визуализация", разказва Найт.

Четирите песни, които подсказаха на феновете какво да очакват от излизащия на 20 септември албум "Why Me? Why Not", са уловили две контрастиращи страни на Лиъм като артист: нежно дълбокомислие в "One of Us" и "Once", от една страна, и чист, интуитивен гняв в "Shockwave" и "The River", от друга.

Това лято Лиъм имаше няколко участия във Великобритания, сред които изключително интимен сет в "Round Chapel", както и възторжено аплодираното му шоу в Гластънбъри. Търсенето на билети за неговото ноемврийско турне е огромно – повечето концерти са вече разпродадени, а допълнителни дати бяха добавени в Лондон и Дъблин.

Сподели.