Лиъм Галахар падна от хеликоптер

Pinterest LinkedIn +

Бившият вокалист на британската рок група "Oasis" Лиъм Галахър сподели с последователите си в Twitter, че е паднал от хеликоптер. Музикантът публикува селфи, на което е със синини по лицето и с лепенка на носа.

Той отбелязва, че инцидентът е станал преди броени часове, но не дава подробности какво точно се е случило. Един от потребителите в социалната мрежа предполага в коментар, че Галахър е паднал от малка височина, иначе би бил мъртъв. "100 хиляди фута, идиот", отговаря творецът.

Лиъм Галахар показва пораженията от падането

През 2019 г. фенка на Лиъм Галахър се запали по време на негов концерт в Шефилд. Впоследствие пострадалата 27-годишна Стейси Андрю разкри, че е била ударена от фойерверк, който е подпалил тениската и сутиена й. Жената получи изгаряния по ръцете и по гърдите.

Основана през 1991 г., групата "Oasis" е вписана в Книгата на рекордите на Гинес като най-успешната група във Великобритания в периода 1995-2005 г. Бандата се разпадна през 2009 г. След това Лиъм Галахър сформира групата "Beady Eye", която се разпада през 2014 г. В момента музикантът се е посветил на соловата си кариера.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.