Вижте кои са участниците в новия сезон на VIP Brother

Pinterest LinkedIn +

Новият сезон на риалити предаването VIP Brother под надслов "Женско царство" официално започна. Водещи и тази година са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, а за първа година те ще имат помощник в лицето на поп фолк изпълнителя Азис.

В рамките на формата общо 17 съквартиранти ще заживеят под един покрив, като едно от най-интересните съжителства в къщата се очертава това на Ева и Ваня от "Фамилия Тоника" – групата, която се превърна в емблема на българската естрада. Преди да влезе в къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата. Какво ще се случи между двете след толкова години – предстои да видим.

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски в противоречивия филм "Дякон Левски", заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Актьорът определя себе си като "куражлия" – не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която актьорът очаква дете.

Половинката на Гала също прекрачи прага на къщата. Стефан Николов влиза в шоуто с нагласата да го спечели и твърди, че той ще определя правилата. Смята се за самоуверен, способен и надарен. Но дали няма да срещне сериозен отпор в лицето на гримьора Валентин Кулагин, който в първите минути на шоуто заяви: "Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила".

Божана Кацарова е готвила за президенти, артисти и много богати хора, но влиза в шоуто, за да покаже на хората, че е "много повече от кухненски пастор". Мистър София 2018, Ричард, е съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във VIP Brother 2018: "Някои се борят за любов, други – за семейство, за мен най-важното е да съм успял! Целта ми е до една година да съм най-известният треньор в България".

В къщата влезе и семейство – Петко и Яна Димитрови. Двамата се запознават в телевизионното шоу "Dancing Stars", а от пет години са и женени. Влизат, защото искат да избягат за малко от децата и да си починат. Двамата ще бъдат със статут на самостоятелни съквартиранти, но с право на един глас при номинации.

Писателят Константин Трендафилов също е сред участниците в новия сезон на VIP Brother. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. "Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата".

Бъдещият лекар Атанас, по-известен като певецът Наско Колев, заяви, че се плаши от Женското царство, защото много жени на едно място "не е свежа работа". Друг музикант в Къщата ще е лошото момче на българския рап Ванко 1. Ванко смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоубизнес. Влизайки в къщата, той заяви, че не би приел мисии, в които го карат да се облича като балерина или жена.

В шоуто влезе и Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която заяви, че е родена да бъде директор и Биг Брадър веднага ù даде първата тайна мисия в къщата, а именно – тази на директор.

Телевизионната водеща Мира Добрева харесва идеята за "Женско царство". Иска да види дали жените могат да са обединени.

Последният съквартирант, прекрачил прага на къщата, е моделът Розмари. Тя е от смесен брак – баща ù е германец, а майка ù е от Казанлък. Снимала се е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в Седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма характерната за това фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.