Нора Недкова първа напусна къщата на "VIP Brother 2018: Женско царство"

Pinterest LinkedIn +

Първият съквартирант, приключил участието си във "VIP Brother 2018: Женско царство", e Нора Недкова.

Така само седмица след създаването си република Норландия остана без своя президент. Плеймейтката успя да повлияе на настроенията в Къщата, но смята, че е имала още какво да покаже от себе си в играта. "Единственият достоен участник в тази игра е Ваня Костова", каза тя минути след напускането си.

Напускането ѝ беше неочаквано, тъй като Big Brother изненада съквартирантите, след като тайно реши да съчетае номинациите и елиминациите, така че един от тях да напусне къщата още същата вечер. Следващият сюрприз беше първата номинация за изгонване, направена не от някой друг, а от Големия брат. Под неговия прицел попадна Диона, която наруши сериозно едно от основните правила на играта – обсъждането кой кого иска да номинира. Рапърката се опита да организира конспирация на територията на Къщата и заради това Big Brother наказа строго съквартирантите и лиши Кулагин от така очакваното парти за рождения му ден.

Другите номинирани бяха Атанас Колев, Божана Кацарова, Валентин Кулагин, Константин Трендафилов, известен още и като Папи Ханс, и Нора Недкова. Номинацията на президента на Норландия до голяма степен не беше изненада, тъй като плеймейтката успя да настрои срещу себе си голяма част от съквартирантите за краткото ѝ съвместно съжителство с тях. Очевидно и голяма част зрителите споделят техните чувства и със своя вот те решиха Нора да напусне Къщата.

Как ще се променят отношенията между съквартирантите и кой ще запълни властовия вакуум във "VIP Brother 2018: Женско царство"? Поредният епизод на риалитито предстои днес от 21.00 ч. по "Нова телевизия".
Сподели.