"Черешката на тортата" разбуни духовете

Pinterest LinkedIn +

Като демонстрация на изключително лош вкус и пълна липса на възпитание определиха зрителите поведението на двама от участниците в актуалното издание на телевизионното предаване "Черешката на тортата". Стотици възмутени потребители коментираха епизода в социалните мрежи веднага след излъчването му.

Става въпрос за Валентин Кулагин, представен като стилист-гримьор, и плеймейтката Нора Недкова. През цялата вечер двамата не само не оцениха усилията на домакина Алфредо Торес да им предложи оригинални и интересни ястия от родната му Куба, а и си позволиха да критикуват както поведението, така и храната, която им приготви. 

Алфредо реши да се бори за приз в кухнята, залагайки на ястия с истински кубински аромат. Той сготви едно от най-старите и традиционни кубински ястия, а освен това се постара да комбинира български и кубински традиционни вкусове в изобретена от него салата, която Недкова определи като храна за простолюдието. 

Кулагин от своя страна оприличи на качамак типично кубинско ястие от царевица, шунка, мляко и брашно и уточни, че то няма как да е кубинско, след като е направено с български кашкавал. Една от най-грозните сцени беше хвърлянето на телешки пържоли, придружено от повишен тон и надменни коментари. Според няколко жълти издания в края на снимачната седмица зад кулисите се е стигнало дори до бой между Кулагин и Недкова.

Режисьорът Люси Иларионов, който също участва тази седмица, неколкократно обяви, че това не е неговата компания, и предположи, че алкохолът е причината за грозните думи и нелепите изпълнения. Самият той се зарече, че няма да предложи алкохол по време на своето домакинство.

Телевизионното предаване "Черешката на тортата" не за пръв път предлага провокативни сцени − зрителите помнят култово участие на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, но докато тогава картината беше комична, в този случай тя се очертава като гротеска.

Сподели.