Щраусови яйца, еленско и теменужки в "Черешката на тортата"

Pinterest LinkedIn +

Герои в един от най-смешните епизоди на телевизионната поредица "Черешката на тортата" бяха музикалната икона Орлин Горанов, певицата Мариана Попова, настоящият й приятел - актьорът Веселин Плачков (който влезе в образа на Васил Левски във филма "Дякон Левски") и бившата приятелка на самопровъзгласилия се за "луд репортер" Даниел Петканов - Александра Богданска. Те гостуваха в луксозния дом на дизайнерката Миглена Каканашева, която се опита да ги впечатли с екзотично меню - щраусови яйца, еленско месо и шоколадови кошнички с ядливи теменужки. Проблемите на домакинята обаче започнаха още с пазаруването, където загадъчни продукти като целината се оказаха трудни за откриване. В кухнята крехката готвачка обяви, че това е първото готвене в живота й, а за капак се наложи да използва бормашина и флекс. Колкото до крайния резултат, гостите обявиха, че е много добър като за първо готвене.

Герои в един от най-смешните епизоди на телевизионната поредица "Черешката на тортата" бяха музикалната икона Орлин Горанов, певицата Мариана Попова, настоящият ù приятел − актьорът Веселин Плачков (който влезе в образа на Васил Левски във филма "Дякон Левски") и бившата приятелка на самопровъзгласилия се за "луд репортер" Даниел Петканов − Александра Богданска.

Те гостуваха в луксозния дом на дизайнерката Миглена Каканашева, която се опита да ги впечатли с екзотично меню − щраусови яйца, еленско месо и шоколадови кошнички с ядливи теменужки.

Проблемите на домакинята обаче започнаха още с пазаруването, когато загадъчни продукти като целината се оказаха трудни за откриване. В кухнята крехката готвачка обяви, че това е първото готвене в живота ù, а за капак се наложи да използва бормашина и флекс. Колкото до крайния резултат, гостите обявиха, че е много добър като за първо готвене.


Сподели.