Яна напусна "VIP Brother", Петко продължава сам. Вижте кои са номинирани за изгонване!

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер бяха проведени първите номинации "Очи в очи" във "VIP Brother". В номинациите участие взеха и зрителите. Tе имаха възможност да гласуват във Facebook страницата на шоуто за този, когото искат да изгонят. Тримата Съквартиранти с най-висок негативен вот от зрителите получиха по още една точка за изгонване. Това бяха Кулагин, Ричард и Божана. Номинирани не можеха да бъдат Ваня, която получи защитен щит от Нора в понеделник, както и Ванко, който е със статут на "Никой" в Къщата. Какво е довело до това решение на Биг Брадър, ще разберем утре вечер е поредния епизод на шоуто.

Номинациите "Очи в очи" ясно показаха, че Кулагин е най-големият дразнител в Къщата. Той събра най-много негативни точки от Съквартирантите, според които той е арогантен, брутален, невъзпитан и лицемерен. Мира стигна и по-далече, като каза, че "не му е добре душата, тя е покварена и извратена".

Другият Съквартирант събрал най-много номинации, беше Диона, за която останалите смятат, че е много шумна и гневна.

Биг Брадър не прие първата номинация на Розмари, която номинира Стефан с довода, че той я подозира в тайна мисия в Къщата. Оказа се, че Веселин се е пошегувал с манекенката, а тя не е разбрала шегата.

Интересни бяха и номинациите на Стефан, който в понеделниик се представи като стратег и номинираше силните играчи, но очи в очи номинира Кулагин и Диона.

Изненадващо за всички, днес шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че има здравословни проблеми с едно от децата ù, заради което и се налага да прекрати своето участие. Биг Брадър уважи това желание и от днес Петко е самостоятелен играч.

Защо Ванко загуби статута си на Съквартирант и се превърна в "Никой", ще стане ясно утре вечер по време на епизода от 21:00 часа по "Нова телевизия".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.