Вижте клипа към най-новата песен на Тони "Ела и ме спаси"!

Pinterest LinkedIn +

В началото на новия музикален сезон Тони представя новата си песен „Ела и ме спаси“.

Вложих много емоция и енергия в „Ела и ме спаси. Идеята за видеото дойде по време на тренировките ми по езда. Всъщност близостта с конете е нещо специално за мен, тъй като от дете мечтаех да се занимавам с конна езда. Сега мечтата ми не само се осъществи, но и се превърна в страхотна песен“ - споделя певицата.

Песента направи своята премиера в чужбина по време на международния фестивал „Охридски трубадури“. В Македония Тони впечатли публиката и международното жури с гласовите си данни, както и със силното си сценично присъствие. Лично Григор Копров, създателят на фестивала, поздрави българката за таланта и не спести комплиментите към песента.

„Ела и ме спаси“ пристига с музика и текст от самата Тони, като в магията на думите и мелодиката ясно личи елегантният творчески почерк на певицата. Аранжиментът е на Щерион Пилидов, а режисурата на видеото е дело на Александър Моллов.

Ритъмът на мелодията е в синхрон и с въздействащите моменти от видеото, в които са заснети треньорката по конна езда Нектария-София Николова и черната кобила Марта.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.