Мис България Антония Петрова стана майка за втори път

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова роди второто си дете. То е момче, кръстено на баща си - Ивайло Батинков. Вторият наследник на семейството се появи на бял свят на 7 юли, а таткото е присъствал на раждането. Новината беше  оповестена от щастливата майка в социалните мрежи. Ето какво написа тя.

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи!

Бих искала да благодаря на екипа на д-р Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, д-р Чорбова!

Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло-старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко!

Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!"

Двете деца са от втория съпруг на Антония Петрова. Тя се омъжи за Ивайло Батинков на 17 юни 2018 г. в Гърция. Първото им дете Благовест се роди на 17 януари 2019 г. 
Сподели.