Антония Петрова: Не е все едно дали си спечелил конкурс на Митьо Пищова или Мисис Свят

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2009 Антония Петрова Бередин се разгневи и опроверга твърденията на обявилата се за четвърта в конкурса "Мисис Свят" Гергана Николова. Петрова уточни, че съревнованието "Мисис Свят" предстои в края на годината, а класацията Mrs. Top World, в чийто топ 5 попадна Николова, далеч не е толкова престижна и по-скоро петни репутацията на световнопризнатите конкурси за красота.

За да бъде разбрана по-добре, перничанката обясни, че не е все едно дали си спечелил конкурс на Митьо Пищова или Мис България. Ето и целия гневен текст, който Антония Петрова Бередин публикува в своя Facebook профил, без да спестява скандални подробности около порочната практика да се търгува с титлите за красота:

"До медиите и всеки, който се интересува от истината и не обича да го лъжат:
Днес в предаванато "Тази сутрин" една дама разказваше как е станала четвърта на Мисис Свят! ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО, ТЪЙ КАТО МИСИС СВЯТ 2013 ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРОВЕДЕН! Той ще се състои края на тази година с грандиозно шоу, както става всяка година, вече в продължение на 31 години! Това е един от най-престижните конкурси с традиции и безупречна репутация в света, заедно с Мис Свят и Мис Вселена!

Обръщам се към медиите - нека да си правят справка преди да канят гости, спечелили един от хилядите незнайни и роящи се конкурси в България и по света и да не уронват репутацията на истинските и престижни такива! Тази дама се явила на конкурса Мисис топ оф дъ уорлд (каквото и да значи това).

Само за сравнение между двата, ако може да се прави такова, това е все едно да спечелиш конкурс на Митьо Пищова и да кажеш, че си Мис България!

Всичко става още по-ясно когато провериш официалния сайт на Мисис Свят и разбереш, че световния финал тепърва предстои, а когато знаеш, че това е поредният конкурс, свързан с Меги Савова (жената уличена със скрита камера от руски медии, че продава конкурсите си и която беше направена за смях в предаването на Милен Цветков и накрая сама си призна, че всичко във филма е истина) вече всичко ти се изяснява!"

Сподели.