Мис България 2013: 18 претендентки ще спорят за титлата в "сървайвъл" реалити шоу

Pinterest LinkedIn +

След оспорвани кастинги в цялата страна вече са ясни 18-те претендентки за короната на Мис България 2013. Имената на избраничките ще бъдат обявени на 15 юли 2013 г., когато в ефира на TV7 стартира поредният реалити формат.

Именно по този начин зрителите ще се запознаят с българките, мечтаещи за титла от най-престижния конкурс за красота у нас, и за първи път ще имат възможността да определят победителката. Продуцентите на шоуто обещават "много екшън, изненадващи изпитания и истинска битка за короната".

Мис България 2013 ще затвори на едно място за месец 18-те красавици, преминали успешно кастингите на Мис България 2013.

Претендентките за титлата ще живеят в абсолютна изолация през цялото време. Те ще преминат през множество изненадващи изпитания, включително такива, които ще предизвикат волята и издръжливостта им.

С момичетата ще работят ментори, които ще ги подготвят за предстоящите изпитания и ще коментират представянето им през зрителите. В специалния екип от наставници ще влязат Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Mис България 2011 Ваня Пенева.

По време на цялото реалити зрителите ще гласуват с sms коя кандидатка намират за недостойна и трябва да отпадне, а в заключителната гала-вечер ще определят и коя е най-красивата българка.

Избраната от зрителите Мис България 2013 ще получи честта да представи страната ни на престижния международен конкурс Мис Свят 2013 в Индонезия, както и други съблазнителни награди.

Сподели.