Вижте "карантинната" версия, която руснаците от "Little Big" сътвориха за песента си "I’m ok".

Pinterest LinkedIn +

Нашумялата руска група "Little Big" представи "карантина" версия на песента си "I’m ok". Видеото към краткия тематичен вариант, записан с подръчни средства, беше публикувано първо от фронтмена Иля Прусикин в неговия профил в Instagram.

В клипа един от участниците в групата свири с лъжичка и съдове, пълни с вода, друг използва лъжичка и бутилка, а самият Прускин извлича звуци от кутийка от термометър и пее припева на песента. Карантинният вариант на рефрена гласи: "Добре съм, добре съм, добре съм... Не съм алкохолик!"

В коментарите след клипа феновете на музикантите споделят, че видеото повдига настроението, а други отбелязват, че членовете на групата стоят твърде близо един до друг, което е в разрез с препоръките за ограничаване разпространението на коронавирусната инфекция.

На 18 март стана ясно, че планираното участие на руската пънк група в "Евровизия" няма да се осъществи, тъй като международният песенен конкурс беше отменен заради пандемията. Little Big планираха да представят Русия с песента си "Uno", за която Avtora.com вече писа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.