Ефектно включване на Русия в "Евровизия" – вижте впечатляващото видео "Uno" на "Little Big"

Pinterest LinkedIn +

С ефектно комедийно видео в ретро стил Русия се включва в предстоящата "Евровизия 2020".  Преди броени часове в предаването "Вечерний Ургант" по телевизия "Първи канал" беше представена песента "Uno" на руската група "Little Big", с която страната ще участва в конкурса.

Любопитен факт е, че клипът на песента беше представен по телевизията, но музикантите не присъстваха в студиото, а водещият на предаването не коментира по никакъв начин песента, нито видеото.

Руската група "Little Big" съществува от 2013 г. и до момента се прочу с няколко скандални песни и клипове, с които можете да се запознаете тук. Кратко видео от песента им "Uno" беше публикувано на 3 март и въпреки че мнозина предположиха, че това ще бъде руската песен за "Евровизия", първоначално групата отрече това.

"Песента ще бъде нова. Тя е весела, с бразилски оттенък", отбеляза тогава вокалистът Иля Прусикин. Пред руски медии фронтменът добави, че групата винаги е работила "за веселбата, за карнавала", и няма намерение да променя това.

Най-известната песен на групата от Санкт Петербург до момента е "Skibidi", която има над 360 милиона гледания в YouTube
. Сред другите им известни хитове са "Faradenza", "I'm OK", "Go Bananas" и "LollyBomb".

Международният песенен к
онкурс "Евровизия" ще се проведе от 12 до 16 май 2020 г. в Ротердам.

Сподели.