Чуйте българската песен за Евровизия 2020 – "Tears Getting Sober"

Pinterest LinkedIn +

България ще се състезава на 65-то издание на песенния конкурс Евровизия в Ротердам с песента "Tears Getting Sober", в изпълнение на младия артист Victoria. Песента е написана по време на лагер за създаване на нови песни във Виена през януари тази година от международния екип от "Symphonix International" в състав: Борислав Миланов, Лукас Оскар (Lukas Oscar) и Корнелия Виболс (Cornelia Wiebols).

"Нямам търпение да представя "Tears Getting Sober" на сцената на "Евровизия" на 14 май. Песента е много лична за мен, защото разказва история за преодоляването на страховете и болката и продължаването напред. Не говорим често за проблемите с психичното ни здраве, които поколението ни среща, и тази песен цели да го вдъхнови и да му даде надежда", казва Victoria по повод бъдещото си представяне.

Открояващият се глас и стил на певицата я позиционират като един от обещаващите музикални артисти в България. Младата изпълнителка и екипът ù работят върху първия ù албум, който се очаква през есента на 2020 г. Victoria обича животните и има 4 кучета, всичките осиновени, 2 заека и 1 папагал.

През 2020 г. тя ще бъде един от официалните европейски посланици на Часът на Земята на 28 март.

България ще се състезава във втория полуфинал на Евровизия 2020 на 14 май. Чуйте песента тук!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.